21 veckor och -27kg

fredrik FÖREFredrik EFTER

Fredrik kom till mig i september och behövde hjälp med att ändra sina kostvanor och få en sundare livsstil! Jag introducerade honom för vårat viktminskningsprogram weigth trainer och han bestämde sig direkt för att ta 15 veckor för att nå sitt mål på -10 kg. Med enkla medel och tips om hur han skulle tänka kring kosten började Fredrik sin resa. Dom första veckorna vara ovana och lite tunga , 2 träningar/veckan med mig fick bli en bra start.

Sakta men säkert tappade Fredrik i vikt,  ca 1kg i veckan och han började få mer och mer styrka och energi på passen. Tillslut börja han själv utöka sin träningen med styrketräning både i gymmet och på pass. Efter 7 veckor var målet nått och Fredrik började se större möjligheter och nya mål.

 

Efter 21 veckors slit så har Fredrik idag tappat 27kg med en fett procent på 12% och en minskning av 28cm i midjan.

Är så enormt stolt över hans prestation och att jag fått följa han på sin resa, han är ett perfekt exempel på ”vill man så kan man”. Han har inte levt slaviskt under någon svält diet utan han gjorde en utrensning/kickstart på 9 dagar med shakes för sen fortsätta med ren mat både i veckorna och på helgerna. Unnat sig vid specifika tillfällen och aldrig släppt målet med blicken.

Du är en kämpe Fredrik!

 

Vill du också ha hjälp med träning och kost , kontakta mig gärna så kan vi ta fram ett upplägg som passar just dig och dina mål !